stratis.hu

Bejelentette partnerségét a Stratis és a HP Autonomy

2014-10-20


Cégünk 2014 őszén hivatalos HP Autonomy partner lett. Mint a bejelentésről szóló üzleti rendezvényen elhangzott, a Big Data kihasználásának módjait minden szervezet számára specifikálni kell, minden szervezetnek át kell gondolnia, milyen adatok keletkeznek nála és milyen információkra szeretne következtetni belőlük. A HP Autonomy nyújtotta technológiai megoldás teremti meg a lehetőséget, de csak a vezetési tanácsadók által támogatott, átgondolt elemzéssel és implementálással lehet hozzájutni a leghasznosabb eredményhez, hangzott el a bejelentés alkalmából.

Az eseményen elhangzott prezentációk letölthetők itt: HAVEn-Robert Lejnert; ECM-Mezei Ferenc; Információ elemzés-Tracsek Ferenc.

Versenyelőny a testreszabás? Az IT-Business kérdésére válaszolt vezető partnerünk, Juhász Miklós

2014-10-13


Az IT-Business Vélemény rovatában az Abesse vezérigazgatóját, Rónai Balázst és vezető partnerünket, Juhász Miklóst kérdezte meg az üzletet támogató megoldások testreszabásának előnyeiről. Juhász Miklós elmondta, hogy a testreszabásnak önmagában nincs előnye a piacon, csak drágább lesz és lassabban készül el az adott rendszer. Egyedi megoldások alkalmazásába azokon a területeken lehet érdemes belefogni, ahol komoly versenyelőny származhat az iparági legjobb folyamatoktól való eltéréstől (pl. ügyfélkezelés, termékfejlesztés). A cikk elérhető az IT-Business 2014. október 7-én megjelent számában.

Kereked Klasszikus Kupa (2014. júl. 26-27, Csopak)

2014-07-11


Cégünk 2014-ben nyolcadik alkalommal támogatta a Kereked Vitorlás Klub által megrendezésre kerülő cirkálók és jollék, azaz a Klasszikus Flotta versenyét. A Stratis Kupán találkoznak az 1925-44 között épült, 20. századi történelem viharait átvészelt hajók és sok fiatal versenyző. Örömmel járulunk hozzá a balatoni vitorlázás és a Klasszikus Flotta tradíciójának ápolásához. További információ: www.kereked.hu

IT Outsourcing – IIR Szeminárium

2014-04-23


Az IIR Magyarország 2014. május 21-22-én kétnapos szemináriumot rendez az IT kihelyezésel kapcsolatos gyakorlati kérdésekről. Üzletág-igazgatónk, Mezei Ferenc az IIR felkérésére „Hogy ne legyen a fejlődés gátja - mit vegyünk figyelembe a szerződésben?” címmel tart előadást, melynek fókuszában a szerződő felek sikeres kapcsolatának fenntartásához szükséges, a gyakorlatban kipróbált módszerek, technikák állnak. További információ a rendezvényről elérhető itt.

A beszállítói menedzsment a megrendelők és a vendorok számára is profitot hozhat – Figyelő interjú Gruhala Péterrel

2014-03-21


A Figyelő 2014/12. számában interjút készített a Magyar Telekom, a Gartner Magyarország és cégünk vezető szakértőivel a beszállítói menedzsmentről, kiemelten a szállítói kapcsolatkezeléssel elérhető hatékonyságnövelésről. Igazgató tanácsadónk, Gruhala Péter elmondta, hogy a beszállítókat százas nagyságrendben kezelő vállalatoknál mindenképpen megéri a stratégiai szemléletű vendor menedzsment alkalmazása. Kiindulópont lehet a meglevő szerződések áttekintése, mely önmagában 10-15%-os megtakarítást eredményezhet. A beszállítók szempontjából is megéri az ügyféllel való ilyen jellegű együttműködés, hiszen amellett, hogy hosszú távú üzleti kapcsolatra tehetnek szert, sokat fejlődhetnek és így könnyebben nyerhetnek el új projekteket más vállalkozásoknál is. A teljes cikk elérhető itt.

Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft.

1037 Budapest, Szépvölgyi út 139.    Tel: +36-1-454-1900    Fax: +36-1-454-1901    Email: info@stratis.hu