A hazai menedzsment és IT tanácsadási piac egyik innovatív, vezető szereplője vagyunk. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az adat-alapú szemlélet, az üzleti intelligencia és az ezen alapuló digitalizáció a vállalatok jövőbeni versenyképességének kulcsa, ezt szem előtt tartva fejlesztjük szolgáltatásainkat, melyekkel jelentősen hozzájárulunk ügyfeleink sikereihez. Eddigi működésünk során 150 ügyfélnél, 1000 projektben dolgoztunk, jellemzően ügyféloldali, szállítófüggetlen partnerként. Ennek alapját dinamikus, proaktív és elkötelezett szakemberekből álló, jó hangulatú csapatunk biztosítja.

Partnereink belénk vetett bizalma és a megnövekedett igény prémium szolgáltatásaink iránt indokolttá teszi csapatunk bővítését. Ha szeretnél egy profi és támogató csapat tagja lenni, és magadra ismersz a következő leírásban jelentkezz:

Junior tanácsadó

 

Feladatok:

 • Informatikai projektekben aktív közreműködés
 • Projektterv szerinti feladatok támogatás melletti végrehajtása
 • Tanácsadó kollégákkal szoros együttműködés, szükség szerint azok szakmai és adminisztratív támogatása
 • Elvégzendő feladataidhoz kapcsolódóan munkavégzés az ügyfeleinknél

 

 

Elvárások:

 • Felsőfokú informatikai vagy gazdasági végzettség – Jó, ha már az iskolában megtanultad az alapokat.
 • 0-1 év releváns szakmai tapasztalat – Nem baj, ha még nincs szakmai tapasztalatod, de örülünk, ha már ismered az alap folyamatokat.
 • Magas fokú stressz- és munkabírás – Számunkra kiemelten fontos az ügyfeleink felé vállalt magas minőségű munka határidőre történő leszállítása.
 • Nyitottság a informatika és az üzleti világra – Értsd az informatikai megoldások mögött a valódi üzleti igényt.
 • Erős kommunikációs szintű angol nyelvtudás szóban és írásban – Az IT nyelvére mindig szükség van egy IT cégnél.
 • Határozott, magabiztos fellépés – Munkád elejétől kezdve ügyfelekkel leszel kapcsolatban.
 • Folyamatos szakmai fejlődésre való igény – Napról-napra változó piacon kell megállnod a helyed, nyitottnak kell lenned az újdonságokra.
 • Elköteleződés a csapat mellett - Alapvetően csapatban dolgozunk, de ehhez szükséges a proaktív és kooperatív attitűd.

 

Miért mi?

Folyamatosan bővülő csapattal rendelkezünk, amiben a generációk között nem szakadék húzódik, hanem egymást kiegészítve haladunk közös és egyéni céljaink felé. Ha éppen nem valamely ügyfél projektünkön dolgozol, akkor a budai hegyek között inspiráló és nyugodt környezetben elhelyezkedő irodánkban veszel részt belsős projektjeink megvalósításában, azokat saját ötleteiddel erősítve. Dedikált mentorok segítenek Neked abban, hogy aktuális szakmai és nem szakmai képességeiddel tisztában legyél valamint célirányosan és folyamatosan tudj fejlődni. Magunk mögött hagyva a régi korok idő alapú előre meneteli rendszerét, a Te személyes karrier utad dinamikáját csakis az egyéni szakmai felkészültséged és a Stratis fejlődéséhez általad befektetett energia, személyes hozzájárulás határozza meg. A bérezésed is ennek megfelelően alakítjuk ki, amelyhez extra szabadnapokat és baráti, összetartó és támogató munkatársakat biztosítunk számodra.

 

Munkavégzés helye:
Alapértelmezetten Budapest, de ez változhat ügyfeleink igényei szerint

 

Jelentkezés módja:
A jelentkezést önéletrajzzal és motivációs levéllel együtt a job@stratis.hu e-mail címre